Dzień Bigosu

  • 20.01.2022, 13:01 (aktualizacja 28.02.2022, 14:22)
  • Ewelina Michalska
Dzień Bigosu
Czy wiemy jak dobrze przyrządzić tą potrawę?

Gościem Katolickiego Radia Zamość w dzisiejszym przedpołudniowym paśmie była Pani Wanda Szpuga - opiekun Regionalnej Izby Pamięci w Wysokiem, która opowiadała jak kiedyś przyrządzano to tradycyjne danie kuchni polskiej. Pani Wanda Szpuga zapraszała również do odwiedzania Regionalnej Izby Pamięci w Wysokiem.

loadingŁaduję odtwarzacz...
Ewelina Michalska

Zdjęcia (1)

Podziel się:

Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu www.radiozamosc.pl. Katolickie Radio Zamość z siedzibą w Zamościu jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe